Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Dzsudzsák talán kezd a szlovének ellen

2008.03.26. 14:15
Gera, Hajnal és Halmosi nélkül, eddig soha nem látott összeállításban próbálja megverni a magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen Zalaegerszegen Szlovéniát.

Szerda este Zalaegerszegen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott. A mérkőzés előtti utolsó edzést követően Várhidi Péter, a magyar együttes szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a szlovén együttes elleni találkozóra.

A magyar szövetség honlapja szerint a Zalaegerszegen 18 órakor kezdődő összecsapásra megnevezett kezdő tizenegyben egy játékos, Dzsudzsák Balázs szereplése még kérdéses, mert a PSV Eindhoven szélsőjének sérült lába továbbra sincs tökéletes állapotban, és nem is tudott teljes értékű munkát végezni szerda délelőtt.

A hollandiai légiós játékáról közvetlenül a meccs előtt születik döntés. Dzsudzsák a hétfői edzést korábban abbahagyta, mert sarkában csonthártyagyulladás alakult ki, és fájt a lába. Egy speciális cipővel ugyan javítottak a helyzeten, de szereplése így is kérdéses.

A másik korábbi sérült, Buzsáky Ákos felépült, így ő biztosan pályára lép a mérkőzésen. Mi több, az összeállítás alapján ő lehet az együttes szellemi vezére. A QPR játékosa talán a legjobb formában lévő magyar labdarúgó, hetek óta jól játszik, fontos gólokat szerez.

Amennyiben Dzsudzsák mégsem tudná vállalni a játékot, elképzelhető, hogy a magyar csapat a 4-4-2-es felállásban lépne pályára. A magyar együttesben Tímár Krisztián révén újonc is helyet kapott a kezdő tizenegyben.

A szlovének 15 órakor indulnak el a határhoz közeli Moravska Teplicéből Zalaegerszegre. Négy vírusos megbetegedésben szenvedő futballistájuk közül három jobban van, csupán Bosztjan Cesarnak kell biztosan kihagynia a mérkőzést.

A magyarok várható kezdőcsapata:

Fülöp Márton - Szélesi Zoltán, Tímár Krisztián, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vass Ádám, Tőzsér Dániel - Buzsáky Ákos, Huszti Szabolcs, Dzsudzsák Balázs (?) - Priskin Tamás

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!