Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dzsudzsák talán kezd a szlovének ellen

2008.03.26. 14:15
Gera, Hajnal és Halmosi nélkül, eddig soha nem látott összeállításban próbálja megverni a magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen Zalaegerszegen Szlovéniát.

Szerda este Zalaegerszegen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott. A mérkőzés előtti utolsó edzést követően Várhidi Péter, a magyar együttes szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a szlovén együttes elleni találkozóra.

A magyar szövetség honlapja szerint a Zalaegerszegen 18 órakor kezdődő összecsapásra megnevezett kezdő tizenegyben egy játékos, Dzsudzsák Balázs szereplése még kérdéses, mert a PSV Eindhoven szélsőjének sérült lába továbbra sincs tökéletes állapotban, és nem is tudott teljes értékű munkát végezni szerda délelőtt.

A hollandiai légiós játékáról közvetlenül a meccs előtt születik döntés. Dzsudzsák a hétfői edzést korábban abbahagyta, mert sarkában csonthártyagyulladás alakult ki, és fájt a lába. Egy speciális cipővel ugyan javítottak a helyzeten, de szereplése így is kérdéses.

A másik korábbi sérült, Buzsáky Ákos felépült, így ő biztosan pályára lép a mérkőzésen. Mi több, az összeállítás alapján ő lehet az együttes szellemi vezére. A QPR játékosa talán a legjobb formában lévő magyar labdarúgó, hetek óta jól játszik, fontos gólokat szerez.

Amennyiben Dzsudzsák mégsem tudná vállalni a játékot, elképzelhető, hogy a magyar csapat a 4-4-2-es felállásban lépne pályára. A magyar együttesben Tímár Krisztián révén újonc is helyet kapott a kezdő tizenegyben.

A szlovének 15 órakor indulnak el a határhoz közeli Moravska Teplicéből Zalaegerszegre. Négy vírusos megbetegedésben szenvedő futballistájuk közül három jobban van, csupán Bosztjan Cesarnak kell biztosan kihagynia a mérkőzést.

A magyarok várható kezdőcsapata:

Fülöp Márton - Szélesi Zoltán, Tímár Krisztián, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vass Ádám, Tőzsér Dániel - Buzsáky Ákos, Huszti Szabolcs, Dzsudzsák Balázs (?) - Priskin Tamás