Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

50 méterről lőtte ki a jobb felső sarkot

2008.04.14. 15:47
Fél pályáról lőtt gólt Sztilian Petrov, az Aston Villa középpályása a hét végén. Ez volt a szezon egyik legnagyobb gólja a Premier League-ben.

A szezon egyik legnagyobb gólját szerezte a hétvégi Derby County-Aston Villa meccsen Sztilian Petrov, a vendégek középpályása: a kezdőkör mellől lőtte a labdát a kapuba.

Petrov szenzációs gólja a harmadik a videóban

Csapata 2-0-s vezetésénél a már kiesett klub ellen a kapus Roy Carroll gyenge kirúgását vette mellre, majd 50 méterről egy pattanás után olyan tökéletesen találta el a labdát, hogy az pont a jobb felső sarokban kötött ki.

Carroll a tizenhatos szélén kószált, de akkor sem nagyon védhette volna, ha a vonalon áll.

C. Ronaldo szabadrúgása

A bolgár játékosnak évek óta a leggyengébb szezonja az idei, sérült volt, gyenge formája miatt kimaradt a kezdőből.

Szerintem az év PL-gólja

  • 1916
    Adebayoré
  • 1792
    C. Ronaldóé
  • 1238
    Petrové

Csodás gólja az évad egyik legszebbje, biztosan versenyben lesz Cristiano Ronaldo szabadrúgásával és Emanuel Adebayor felpörgetős találatával a díjért, amelyet néhány hét múlva, a bajnokság végén ítélnek oda az arra érdemesnek. Még négy forduló, a hétfő esti Chelsea-Wigan találkozóval együtt 41 meccs van hátra a 2007-2008-as idényből.

Adebayor felpörgeti és lövi