Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

16 ezer kilométert utaznak 1 meccsért

2008.04.15. 10:19
A futball szeretete nem ismer határokat, ezt bizonyítja egy angol pár, akik nemrég költöztek Ausztráliába, de most visszautaznak csapatuk, a Portsmouth FA-Kupa-döntőjére. Az egymillió forintba kerülő útnak úgy vágnak neki, hogy jegyük sincs a meccsre.

16 ezer kilométert repül egy frissen Ausztráliába költözött brit házaspár, hogy visszatérjen Angliába egy focimeccs erejéig. A 24 éves Nikki Marden és a 26 esztendős Craig Winter alig két hónapja vándorolt ki a világ túlfelére, Adelaide-be.

Akkor még nem tudhatták, hogy kedvenc csapatuk, a Portsmouth játssza a világ legrégibb és egyik legrangosabb sorozatának, az FA-kupának a döntőjét a Wembleyben a Cardiff-fal. "Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar visszatérek Angliába" - nyilatkozta a férj.

Semmiképpen nem akarnak lemaradni az eseményről, pedig nem tervezték, hogy ily hamar visszalátogatnak szülőhazájukba. Az sem rettenti el őket a nagy utazástól, hogy nem lesz olcsó a mulatság, hiszen bő 1 millió forintba kerül az út.

Elszántságukat mutatja: úgy vágnak neki a nagy útnak, hogy még jegyük sincs a meccsre. "Nagyon remélem, hogy sikerül kapnunk, különben igen sokat költünk el semmiért" - mondta a Daily Mirror című brit lapnak a férj.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?