Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gera góljával állt élre a West Bromwich

2008.04.16. 10:53
Gera Zoltán góljával nyert a WBA, és az angol másodosztály élére állt. Több magyar játékos is betalált, elképzelhető, hogy a nyári átigazolási szezonban is főszerepet kapnak.

Magyaros napok vannak az angol labdarúgó-másodosztályban. Hétfőn Halmosi Péter a Plymouth színeiben már a második percben betalált a Sheffield Wednesday elleni mérkőzésen. Az egykori debreceni labdarúgó szabadrúgásból volt eredményes, öröme ugyanakkor nem lehetett teljes, mert a meccsen csak döntetlent ért el csapata.

Kedden Ferenczi István is betalált a Barnsley színeiben, de neki annyi öröme sem lehetett, mint Halmosinak, hiszen gólját a 91. percben szerezte, amikor a vendég Hull City már 3-0-ra vezetett.

A legjelentősebb sikert Gera Zoltán érte el, győztes gólt lőtt a Wolverhampton otthonában. A Wolwes-WBA meccs azon a környéken egyébként is Újpest-Fradinak felel meg, így Gera gólja duplán fontos volt.

A magyar válogatott csapatkapitánya a második félidőben gyors kontra végén talált be, de szinte az egész meccsen roppant nagy kedvvel és veszélyesen játszott. A találkozó elején fejese a kapufáról pattant ki, majd szabadrúgása is alig ment mellé.

A WBA végig jobb volt ellenfelénél, Philips is kapufát lőtt, a győzelem nem forgott veszélyben. A birminghamiak két ponttal megelőzik a második Hull Cityt, hárommal a harmadik Stoke Cityt.

A magyar játékosok kelendőek lehetnek a nyári átigazolási szezonban. A Daily Star információi szerint Halmosi és Tímár követheti egykori csapattársát, Buzsákyt a Queens Parks Rangershez, míg Gerát bármennyire is akarja megtartani a WBA, több élvonalbeli együttes is jelezte, szívesen látnák.