Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Luis Figo csajozik, ahelyett, hogy dolgozna

2008.04.17. 12:46
A Szentkirályi ásványvíz reklámfilmjében a portugál klasszis ahelyett hogy dolgozna, munkaidőben futballozik, és a csinos kolléganők előtt produkálja magát. A szpot már megy a tévékben.

A Szentkirályi ásványvíz reklámozta magát már a természet szépségével és magyar énekesnővel is. Nyilván a külföldi terjeszkedés jegyében mostanra eljutottak oda, hogy kellene nekik egy világsztár, és megszereztek egy aranylabdást.

A harmincöt éves portugál Luis Figóra, az Internazionale középpályására esett a választásuk, aki március végén három napig hazánkban forgatott.

A forgatás részleteiről nem sok minden szivárgott ki, de annyi lehetett tudni, szerepel benne a Hősök tere, és Figo a filmben jó munkásember lesz a Szentkirályi-palackozóban. Nem okozott meglepetést, hogy van benne labda és csinos nő is.

A fentebb látható videóból - készült belőle félperces változat is - kiderül, Figo tényleg munkás lett, de jobban izgatja a labda, amellyel még a gyárban is csodákra képes.