Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Maradona bemosott egyet a fotósnak

2008.04.24. 11:31
A világ egykor legjobb futballistája a Buenos Aires-i bíróság épülete előtt pofozott meg egy szemtelen fotóst. Maradona és volt felesége, Claudia Villafane éppen elhagyták volna az épületet, de nem tudták átverekedni magukat a tömegen.

Diego Maradona szerdán összetűzésbe keveredett a rá váró újságírókkal és fotósokkal Buenos Airesben. Az isteni Diego és volt felesége, Claudia Villafane egy bírósági épületből jött ki, amikor tévések és fotósok vették körül őket.

Maradona volt menedzserével, Guillermo Coppolával anyagi és személyiségi jogi okok miatt pereskedik, ez ügyben járt meghallgatáson a bíróságon. Amikor partnerével együtt elhagyta az épületet, kitört a káosz, írja a yahoosports. A helyi televízió élő adásában látszott, amint megpróbálnak elmenekülni a tömegen keresztül, sikertelenül.

A fotósok, tévések és újságírók szinte eltaposták őket, a videófelvételen hallatszik Maradona hangja, amint kiabálja, hogy "Ne nyomják Claudiát!" A futballista zokon vette a túlzott és agresszív érdeklődést, látszik, hogy megüti az egyik tolakodó újságírót.

A zajból aztán ismét kiszűrődik Maradona hangja, amint azt kiabálja, hogy megütötték egy kamerával.

Maradona üt

Az eset előzménye a másik videón látható, a meghallgatásra érkező Maradonát a bíróság épülete előtt már várták az újságírók. Az egyik fotós túl közeli képet akart csinálni a mozgásban lévő futballistáról, fényképezőgépe teleobjektívével megütötte Maradona arcát.

Maradona az áldozat

Személyi sérülés nem történt, a per folytatódik.