Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elkapta a Celtic a Rangerst az Old Firmen

2008.04.27. 19:43
Mindkét csapat fordított egyszer a glasgow-i derbin, végül a Celtic 3-2-re verte a Rangerst, izgalmassá téve a skót labdarúgó-bajnokság végét.

A Celtic nagy meccsen verte 3-2-re a Rangerst a skót bajnokságban, és izgalmassá tette azt: öt pont az előnye, bár három meccsel többet játszott, mint a rivális.

A gólkirályjelölt McDonald már a negyedik percben vezetést szerzett, de két fejesgóllal fordított a vendégcsapat. A szünet előtt közvetlenül újra McDonald rúgott gólt, gyönyörűen csavart a bal felső sarokba.

A második félidőben bárki nyerhetett volna, de McDonaldnak sikerült büntetőt kierőszakolnia. Robson szörnyű kockázatosan, laposan, középre rúgta a büntetőt, de Alexander kapus elvetődött, így összejött a győztes találat.

A Celtic néhány héten belül másodszor nyert Old Firm-derbit, legutóbb 2-1-re győzött, idei első találkozásukat a Rangers 1-0-lal hozta.

A Rangers favoritnak tűnik, de nem lesz könnyű dolga, mert a szezon utolsó szűk egy hónapjában hét meccset kell lejátszania korábbi halasztásai miatt. Sőt nyolcat, ha esetleg bejut az UEFA-kupa döntőjébe.