Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Nagydobbal dobták meg a rendőrt

2008.05.05. 21:53
A mexikói bajnokság múlt heti Veracruz-Pumas UNAM Mexico meccsén a vendégek már három góllal vezettek, az egyik hazai szurkoló az intézkedő rendőrön vezette le indulatait.

Szerte a világon zajlanak a labdarúgó bajnokságok, sok helyen már eldőlt a bajnoki cím sorsa, máshol még hatalmas a küzdelem a jobb helyezésekért.

A mexikói bajnokságban még a múlt héten rendezték a Veracruz-Pumas UNAM Mexico találkozót. Nagy tét ugyan nem volt, mert mindkét csapat a középmezőnyben szerepel, ennek ellenére van olyan szurkoló, akinek emlékezetes marad a találkozó.

A hazaiakat egyébként is fűtötte a visszavágás, hiszen ősszel 8-0-ra kaptak ki riválisuktól. Esélyeiket növelte, hogy a "Pumák" a találkozót megelőző öt fordulóban nem tudtak nyerni és esetleges győzelmükkel meg is előzhették volna riválisukat.

Ennek ellenére a 64. percben már 4-1-re vezettek a vendégek, pedig az elején még a hazaiaknál volt az előny. A 75. percben aztán az egyik hazai szurkoló - miután a meccsben már nem lelte örömét - dühében az egyik intézkedő rendőrhöz vágta a nagydobját.

A rendőrt hátulról érte a támadás, az ütés a fején érte, előrebukva öt sort bucskázott lefelé magatehetetlenül, mire végre megállt. A földet érésnél a szurkolók ijedten ugráltak el előle.

A meccsen talán még szükség lett volna a dobra, hiszen a hazaiak szépítettek 4-2-re, ennek ellenére csak a tizenötödikek a tabellán.