Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Materazzi kiveri a fogad, de lesz jó nőd

2008.05.07. 21:25
Pörgős és vicces reklámfilmben népszerűsíti a magát és a futballt a Nike. A főhős bárki lehet, igaz, találtunk valakit, aki könnyen valóra válthatja a klipben átélt kalandokat. C. Ronaldo, Ronaldinho, Rooney, Materazzi mellékszerepben.

Fiatal tehetség gyors futballkarrierjét dolgozza föl a Nike új reklámfilmje: az ő szemszögéből látjuk pályáját a területi bajnokságtól a holland válogatottig.

A valakit, akinek arcát nem látjuk, Arsene Wenger Arsenal-menedzser fedezi föl egy területi meccsen, és viszi csapatához. Ott a Manchester United elleni kudarc után jön az első gól, a siker, szép barátnő, autogramosztás tinilány mellére.

Hullámvölgy: Marco Materazzi könyöke, Zlatan Ibrahimovics gólja, kivert fog. Hősünk nem csügged, kettőzött erővel edz, szívatja csapattársait, kitikkadva hány a tréning után.

Igyekezetének eredményeként bemutatkozhat hazája, Hollandia válogatottjában Klaas-Jan Huntelaar és Wesley Sneijder oldalán.

A kétperces klip gyors, pörgős, vicces, főleg a barátnő és a kivert fog, az viszont rejtély, kinek a kalandjait éljük át. Kézenfekvő lenne az Arsenal-sztár Robin van Persie, ám ő nagyon ballábas, főszereplőnk viszont jobbos.

Mindössze annyit tudunk az ismeretlenről, a 45-ös számban játszik, ám az Arsenal jelenlegi keretében nincs ilyen mezű futballista.

Vincent van den Berg

Nyomozni azért lehet: a 45-öst leginkább az ifiből felhozott suhancok kaphatják meg, és találtunk egy focistát, akire ráhúzható a törénet.

A 19 éves Vincent van den Berg az Arsenal holland játékosa a tartalékoknál. Támadó középpályás, 2006 nyarán igazolt Londonba, igaz, januárban kölcsönbe visszaengedték hazájába, a Go Ahead Eagles-hez.

Néhány felnőtt meccsen már szerepelt az ágyúsoknál, ha befut, futballozhat az MU, a Barcelona, az Inter ellen, a holland válogatottban.

A Nike-nál persze úgy gondolhatták, bárki odaképzelheti magát Cesc Fabregas és Ruud van Nistelrooy mellé.