Szilárda
0 °C
6 °C

Aki milliókat akar, fogadjon a magyarokra

2008.05.20. 11:28
A fogadóirodáknál a két dél-amerikai válogatott a favorit a 2010-es labdarúgó-vb megnyerésére. Ha a magyar csapat nyerne, 750-szeres pénzt hozhatna a bátor fogadónak.

A világ talán legjelentősebb fogadóirodájánál, az angol William Hillnél már most lehet fogadásokat kötni arra, ki nyeri a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot. Abban szinte semmi meglepő nincs, hogy az élen a brazilok és az argentinok állnak, ők jelen állás szerint ötszörös pénzt hozhatnak.

Európából a németek a favoritok

Mögöttük a címvédő olaszok hétszeres, a bronzérmes németek nyolcszoros nyereménnyel következnek. Egyaránt tízszeres pénzt hozhatnak a spanyolok, a franciák és az idei Eb-ről lemaradt angolok.

A hollandok első vb-győzelme tizennégyszeres pénzt fizet, a horvátok vagy a magyar együttessel egy selejtezőcsoportban szereplő portugálok sikere huszonötszörössel kecsegtet. A legjobb nem európai vagy dél-amerikai csapat Elefántcsontpart, ha Drogbáék nyernék a vb-t, a most rájuk fogadóknak 33-szoros pénzt hozhatnának.

Nálunk nincsenek nagy esélyesek

A magyarral egy csoportban lévő együttesek közül a svédek 125-szörös, a dánok 150-szeres pénzt hozhatnak. Az albánokra és Máltára nem lehet fogadni.

A magyar csapatra egyedüliként 750-szeres pénzt ajánlanak, előttünk nyolc válogatott található (Korea, Szlovénia, Peru, Norvégia, Japán, Irán, Kongó és Kína), amelyek szorzója 500-szoros.

Magyarország meglepetésre megelőz olyan együtteseket is, mint Ausztria, Izland, Finnország vagy Észak-Írország, de mögöttünk találhatóak az előző vb-n részt vett Trinidad és Tobago, Costa Rica és Szaúd Arábia.

Már a csoportból is nehéz lesz

Miközben már a vb-győzelemre is lehet fogadni, a selejtezőcsoportban csak a negyedik helyre teszik a magyar csapatot, amelynek kijutása esetén tizennégyszeres pénzt fizetnének. Aa dánoknál ötszörös, a svédeknél 9/4 az odds. Természetesen itt is a portugáloké a legjobb/legrosszabb mutató 8/11-gyel, viszont az albánokat és Máltát simán előzzük, az ő vb-szereplésük ötszázszoros és ezerszeres pénzt hozhat.