Krisztina
18 °C
24 °C

40 ezres őrjöngés, brazil csajok, szamba

2008.07.19. 22:05
Bemutatta csütörtökön új futballistáját, Ronaldinhót a szurkolóknak az AC Milan: Maradona óta nem vártak úgy játékost Olaszországban, mint Ronaldinhót.

Szambázó brazil lányok, tűzijáték, konfetti és 40 ezer néző fogadta Ronaldinhót a San Siro stadionban csütörtökön: a Milan bemutatta új igazolását szurkolóinak.

A 80 ezres arénában sosem fogadtak új futballistát ekkora örömmel, a hangulat a legnagyobb rangadókat idézte, a gazzetta.it szerint Diego Maradona nápolyi köszöntése óta nem volt ekkora ünnep.

Az argentint 24 éve persze telt ház, 80 ezer rajongó köszöntötte, de a műsor ezúttal nagyobb volt. A brazil sztár néhány szóval üdvözölte az embereket, majd körbevezették a stadionban.

Utána két fiatal freestyle-futballistával rövid bemutatót tartott a neki felállított színpadon. Nem eröltette meg magát, de néhány trükkjét láthatták, és ott volt a klasszikus labdacsókolós mozdulat is.

A 28 éves aranylabdás szerdán 21 millió euróért szerződött a Barcelonától Milanóba. Három évre írt alá, de négy nap múlva máris elhagyja új klubját, mert a brazil válogatottal Pekingbe utazik, ahol túlkorosként az olimpiai csapat tagja lesz.