Kristóf, Jakab
19 °C
34 °C

Ronaldo sörhasat eresztett

2008.07.25. 11:30
Minden korábbinál rosszabb a brazil aranylabdás futballista fizikuma, fél év alatt, mióta sérülése miatt nem edz, 100 kiló fölé hízott. A Milannak már nem kell, csapatot kell keresnie, de inkább a Földközi-tengeren fürdőzik barátnőjével.

Még a két évvel ezelőtti világbajnokságon sem volt olyan kövér Ronaldo, mint most: a vb-n 92 kiló körül mozgott a súlya, nyaralási fotói alapján már biztosan átlépte a 100-at.

Németországban pocakkal is rúgott három gólt, idén januárban viszont újra súlyosan megsérült, így azóta nem edz. Annyira elengedte magát, hogy kezdődő sörhasat eresztett.

Hetek óta Formenterán, a Baleári-szigeteken nyaral, és múlatja az időt jelenlegi barátnőjével, Maria Beatriz Antony-val. (A fotókon is épp ebédelni igyekeznek.)

Sajnos kevés az esély rá, hogy a fél éve még fenomenális világklasszist valaha is újra futballozni látjuk, arra meg szinte semmi, hogy visszanyerje korábbi formáját: a Milannál júniusban lejárt szerződését nem hosszabbították meg, és nincs komoly hír róla, hogy másik klub érdeklődne érte.

A Fluminense állítólag várja, de ennél többet nem tudni, és az ügyben semmi előrelépés nincs hetek óta. Pedig Ronaldo ingyen megszerezhető, csak a fizetését kellene állni. Probléma viszont, hogy még legalább három hónapig nem léphet pályára, az orvosok 8-10 hónapos kihagyást jósoltak neki.

Ennél is nagyobb gond persze, hogy a The Sun képei szerint a rehabilitációs tréningekre a jachtján két cigaretta között sem szakít időt.