Márta, Flóra
21 °C
34 °C

C. Ronaldo: három éjszaka, négy nő

2008.07.27. 21:31 Módosítva: 2008.07.27. 22:28
Sérülten sem lassít Cristiano Ronaldo: utazik, partizik, csajozik. Vakációját Szardínián kezdte, Los Angelesben folytatta, és mindenhol talált magának partnert éjszakára. Előfordult, hogy többet is.

Élvezi az életet Cristiano Ronaldo még gipszelt lábbal és mankókkal is. Július eleji bokaműtétjéből Szardínián és Los Angelesben lábadozik, rehabilitációként csajozik.

Közel fél éve járt már Nereida Gallardóval, a mallorcai ápolónővel, de miután kiderült, a lány még kapcsolatuk alatt is sms-ezgetett előző szerelmével, az Európa-bajnok Real-védő Sergio Ramosszal, az MU szélsője dobta.

A Sun szerint napokkal később becserkészte Letizia Filippit, de az olasz modell sajtósa állítja, még csak barátságnál tart a dolog.

C. Ronaldo ez után Los Angelesbe repült egy sportgálára, majd ott maradt vakáción. A brit Mirror című lap, illetve a The Sun lesifotói szerint itt sem lassít, annak ellenére, hogy bulizni is csak mankóval tud menni.

Három éjszakát négy különböző hölggyel töltött, Jent, majd Nicole-t a szállodában csípte föl, harmadszor egy szőkével és egy barnával érkezett vissza hoteljába egy partiról, vagyis duplázott.

Los Angelesben nagyon buknak rá, pedig alig ismerik. (A futball ott még David Beckhammel sem könnyen eladható sport.) A többi vendég mellett napozik a medencénél, senki nem zaklatja, maximum a lesifotósok figyelik. Egy interjúban megkérdezték, mit gondol, miért szeretik ennyire a nők. A válasz: “Talán mert jól futballozom”.