Judit
2 °C
7 °C

Várhidi Péter belebukott a 0-8-ba

2008.09.16. 20:32 Módosítva: 2008-09-16 20:34:55
Az MLSZ vezetése edzői teamet szeretne az labdarúgó utánpótláscsapatok élére, amelynek tagja lesz Sisa Tibor, aki bronzérmet nyert az U19-es válogatottal. Várhidi Péte viszont kimarad belőle.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja szerint várhatóan edzői team irányítja a jövőben az utánpótlás-válogatottakat. A beszámoló szerint a szövetség vezetése áttekintette az érintett gárdák idei szereplését, ezután hozta meg döntését.

Ennek értelmében a következő javaslatot terjeszti az elnökség legközelebbi, szeptember 25-i ülése elé: tekintettel arra, hogy a korosztályos válogatottak utolsó idei tétmérkőzésére október 25-én kerül sor, az MLSZ az ezt követő első, október 30-án esedékes elnökségi ülésén dönts a Londonig tartó olimpiai ciklusra vonatkozóan az utánpótlás-válogatottak szövetségi edzőinek személyéről.

Tekintettel az U18-as, az U19-es, az U20-as és az U21-es csapatok egymással szorosan összefüggő feladataira, a korosztályok szakmai irányítását 2012-ig edzői team felállításával kívánja megoldani a szövetség.

A közlemény kiemeli, hogy ebben az edzői csoportban helyet kap Sisa Tibor, aki az U19-es válogatott élén Európa-bajnoki bronzérmet nyert. Ugyanakkor nem lesz ott Várhidi Péter korábbi felnőtt szövetségi kapitány, akinek irányításával másfél hete az U21-es csapat 8-0-ra kapott ki Szerbiától Eb-selejtezőn.

A szövetség egyelőre nem szolgált nevekkel, így nem tudni, mégis kik kapnak helyet a tervezett edzői teamben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?