Jolán
2 °C
4 °C

Kilógatta a nemiszervét, eltiltották

2008.09.21. 21:45
A német nyolcadik osztályban szereplő VfvB Ruhrort am Laar török légiósa elviccelte a csapatfotózást. Bocsánatot kért, de tíz hétre elmeszelték.

Tíz hétre tiltott el a helyi szövetség egy futballistát a a duisburgi körzeti bajnokságban, mert fedetlen nemi szervvel pózolt a csapatfotón.

A VfvB Ruhrort am Laar 23 éves török csatára, Sezgin Özhan még júliusban tanúsított sportszerűtlen magatartást. Az ügy augusztus végén pattant ki, amikor a fotó megjelent az egyik helyi lapban.

A játékost klubja figyelmeztette és pénzbírsággal sújtotta - az összeget nem közölték - de ezzel még nem ért véget az ügy, mert a rendőrség is nyomozást indított.


A VfvB Ruhrort am Laar a német futball nyolcadik osztályában játszik. A kép egy szerkesztői hiba folytán került be az újságba, mert volt olyan csapatkép is, amelyen nem lógott ki Özhan nemiszerve.

A klub honlapján a játékos bocsánatot kért, az egyesület vezetői közleményben kérték, hogy hagyják őket békén, nem akarnak már az üggyel foglalkozni.

Özhan a fotóval sztár lett az interneten. A klubnál is volt olyan alkalmazott, aki szerint csak viccelni akart a csatár.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?