István, Vajk
19 °C
33 °C

Kilógatta a nemiszervét, eltiltották

2008.09.21. 21:45
A német nyolcadik osztályban szereplő VfvB Ruhrort am Laar török légiósa elviccelte a csapatfotózást. Bocsánatot kért, de tíz hétre elmeszelték.

Tíz hétre tiltott el a helyi szövetség egy futballistát a a duisburgi körzeti bajnokságban, mert fedetlen nemi szervvel pózolt a csapatfotón.

A VfvB Ruhrort am Laar 23 éves török csatára, Sezgin Özhan még júliusban tanúsított sportszerűtlen magatartást. Az ügy augusztus végén pattant ki, amikor a fotó megjelent az egyik helyi lapban.

A játékost klubja figyelmeztette és pénzbírsággal sújtotta - az összeget nem közölték - de ezzel még nem ért véget az ügy, mert a rendőrség is nyomozást indított.


A VfvB Ruhrort am Laar a német futball nyolcadik osztályában játszik. A kép egy szerkesztői hiba folytán került be az újságba, mert volt olyan csapatkép is, amelyen nem lógott ki Özhan nemiszerve.

A klub honlapján a játékos bocsánatot kért, az egyesület vezetői közleményben kérték, hogy hagyják őket békén, nem akarnak már az üggyel foglalkozni.

Özhan a fotóval sztár lett az interneten. A klubnál is volt olyan alkalmazott, aki szerint csak viccelni akart a csatár.