Mária
18 °C
28 °C

Kiment szögletet rúgni, leütötték

2008.09.23. 16:17 Módosítva: 2008-09-23 16:20:25
A japán első osztályú bajnokság szombati Kashiwa Reysol-Kashima Antlers meccsén a vendégszurkolók zászlórúddal leütötték a hazai csapat brazil légiósát, amikor kiment a szöglethez. Alex Santos nem sebesült meg, néhány perc ápolás után elvégezte a sarokrúgást.

A japán bajnokság hétvégi fordulójában a Kashiwa Reysol-Kashima Antlers meccsen szögletrúgás közben a vendégszurkolók zászlórúddal leütötték Alex Santost, a hazaiak brazil középpályását.

A Reysol 1-0-ra vezetett Popo 23. percben lőtt góljával, a 34. percben jobb oldali szöglethez jutottak a hazaiak. A kamera a beadást váró játékosokat mutatta, a közönség kiabálni kezdett, a játékvezető kifutott a sarokba a földön fekvő játékoshoz, és azonnal ápolást kért.

A lassításban látszik, amint egy biztonsági ember próbálja elkapni a zászlót, sikertelenül. A szurkoló a rúddal fejen találja a brazilt, aki azonnal összeesik.

Az ütés sebet nem okozott, a játék három perc szünet után folytatódott. Alex az ápolás után folytatta a játékot, a szögletet is ő adta be.

A meccs 1-1-re végződött, az egyenlítő gólt Marquinhos lőtte a 90. percben tizenegyesből. A 18 csapatos japán első ligában a 26. forduló után a Kashima Antlers negyedik, a Kashiwa Reysol tizenegyedik.