Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C

Alex Ferguson halálra rémült a kispadon

2008.09.25. 07:19
Lufival hozta a frászt a Manchester United vezetőedzőjére segédje, Mike Phelan a Chelsea elleni angol bajnoki futballmeccsen.

Ráijesztett a hétvégi Chelsea-Manchester United angol bajnokin főnökére Mike Phelan, a United másodedzője. A tréner kidurrantott egy előtte kószáló lufit, amitől az egész kispad megrémült, de főleg a menedzser, Sir Alex Ferguson.

“Két lufi pattogott ott, meg akartam szabadulni tőlük. Alex szerencséje, hogy csak az egyiket szúrtam ki. Jól megijedt, azt hiszem annyira, hogy utána vissza sem ült mellém” – nyilatkozta az MU honlapján Phelan.

Valóban, a 66 éves szaktekintély szokásaitól eltérően egész meccsen állt, mutogatott, jóval többet irányította játékosait, mint általában.

Később őt is megkérdezték az esetről. “Jobban örültem volna, ha Riley lábánál durrantja ki, talán az felébresztette volna” – mondta Ferguson arra utalva, a játékvezető, Mike Riley hét sárga lapot adott a manchesterieknek, de csak egyet a londoniaknak.

Arról nem beszélt, hogy néhány éve beültetett szívritmusszabályzója hogyan bírta a megrázkódtatást. Persze úgy tűnik, tökéletesen.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!