Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Menyasszonya ölette meg a futballistát

2008.09.25. 11:17 Módosítva: 2008-09-26 08:32:27
A másodosztályú riói Universidad Estacio de Sá csapatában játszó Thiago Da Silva visszalépett az esküvőtől, volt menyasszonya és annak rokonai elraboltatták, megkínoztatták és megölették.

A hét elején úgy tűnt, már túl van az életveszélyen, mégis belehalt sérüléseibe Thiago Da Silva, a brazil Vasco da Gama korábbi futballistája, akit a múlt héten próbáltak megölni.

silvathiago

A legutóbb a másodosztályú riói Universidad Estacio de Sá csapatában szerepelt labdarúgóra - amint azt a rendőrség azóta kiderítette - volt menyasszonya és annak rokonai küldtek bérgyilkosokat. A két pribék - akit az exmenyasszonyhoz és annak családtagjaihoz hasonlóan már letartóztattak - elrabolta és megkínozta áldozatát, majd Rio de Janeiro egyik elhagyatott részén több lövést is beleeresztett, amikor a játékos menekülni próbált.

Da Silva csodával határos módon túlélte a merényletet, és a tettesek nyomára vezette a rendőrséget, utóbb azonban belehalt sérüléseibe. A 23 évet élt labdarúgó a feltételezések szerint azzal haragította magára volt menyasszonyát és családját, hogy visszalépett az ez évre tervezett esküvőtől.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!