Viola
-6 °C
-2 °C

A bíró bocsánatot kért Ronaldo 11-eséért

2008.09.30. 11:13
Hiába támadott sokat a Manchester United a Bolton elleni hétvégi bajnokin, a vezetést csak jóindulattal befújt tizenegyesből tudta megszerezni. A bíró sípolt, Cristiano Ronaldo lelkiismeret-furdalás nélkül belőtte. A bíró azóta megbánta.

Elnézést kért tévedéséért Rob Styles angol labdarúgó-játékvezető, aki helytelenül ítélt tizenegyest a Manchester United javára a Bolton Wanderers elleni szombati bajnoki mérkőzésen.

Styles döntésével alaposan befolyásolta a végeredményt, hiszen hiába támadott többet a hazai együttes, a büntetőig nem tudott kapuba találni. A 60. percben azonban Styles a vendégvédő Jlloyd Samuel szerelésénél úgy látta, a becsúszó hátvéd a labda helyett az MU portugál sztárjának, Cristiano Ronaldónak a lábát találta el.

Az eset annyira meglepett mindenkit, hogy még a manchesteri játékosok ilyenkor szokásos örömködése is elmaradt, ők is csodálkoztak az eseten. A tizenegyest a sértett belőtte, 1-0-s vezetéshez juttatva csapatát.

A bíró utóbb felvételről megnézte a vitatott esetet, és számára is nyilvánvalóvá vált, hogy tévedett. Ez a Bolton játékosait és szurkolóit valószínűleg nem hatja meg, hiszen a pályán született eredmény marad érvényben, a Manchester 2-0-ra nyert.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!