Karambolozott a FIFA-elnök

2008.10.23. 10:39
A hétvégén okozott közúti balesetet a nemzetközi futballszövetség elnöke. Sepp Blatter egy előzés közben ütközött, csak az autók törtek, mindenki megúszta az ütközést.

Szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett a hétvégén Svájcban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Joseph Blatter - írta az esetről képeket is közlő német Bild és a svájci Blick.

A 72 éves svájci sportvezető hazafelé tartott, amikor egy alagút közelében előzőtt, ám már nem ért vissza a sávjába. A Mercedes SL 63-mal közlekedő Blatter egy Golffal találta magát szembe.

A 145 ezer eurós (körülbelül 40 millió forintos) Mercedes és a jóval kisebb Volkswagen összeütközött, de nem frontálisan. Blatter autója kisodródott, éppen egy oszlop előtt állt meg, a Golf fejre is állt. A sofőr azonban szerencsére épségben megúszta a balesetet. Egyik autó sem lett totálkáros, de jelentős károkat szenvedtek.

A következményekről egyelőre csak annyit tudni, hogy Blatter autójáról rögtön levették a rendszámtáblát. Az esetről sem a berni rendőrség, sem a FIFA szóvivője nem akart beszélni a lapoknak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport