Lukács
4 °C
15 °C
283 677 szavazat
371 560 szavazat

Részegen ment edzeni, Mourinho elzavarta

2008.12.12. 11:51 Módosítva: 2008.12.12. 12:54
A brazil légiós Adriano egyenesen egy buliból érkezhetett, a gyülekező előtt jó sokkal, de játékra alkalmatlan állapotban. Sokadszor történt meg vele, notórius visszaeső, ezért végleg kirúghatják az Intertől.

Hazaküldte az Inter csütörtöki edzéséről Adrianót a szakvezető José Mourinho, mert a játékos ittasan jelent meg. A gazzetta.it úgy tudja, a brazil légiós a fél 11-es kezdési időpontnál jóval hamarabb megérkezett az edzőközpontba, de nem volt játékra alkalmas állapotban.

Valószínűleg egyenesen egy átmulatott éjszakából jöhetett, ez feltűnt Mourinhónak, aki közölte vele, hagyja el a bázist.

adriano

Valószínűleg nem játszhat a hétvégi bajnokin sem, szeptember óta ötödször fordul elő vele, hogy kiteszik a keretből. Másfél hónapja, az október 26-i Inter-Genoa után, a Fiorentina-Inter előtt játszotta el ugyanezt, egyszer csak simán fél órát késett, kétszer lázasan jelent meg.

Mourinho eddig mindig újra lehetőséget adott neki, legutóbb kedden, a Bréma elleni BL-meccsen, de ott is olyan pocsékul játszott, hogy már a félidőben le kellett cserélni.

A 26 éves csatár túlzottan is szeret mulatni, egy éve ugyanezért rúgta ki az előző tréner, Roberto Mancini, és adták kölcsön a Sao Paulónak egy szezonra. Igen valószínű, újra hasonló fog történni, nem lehetetlen, hogy ezúttal végleg megválnak tőle.