Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C

Torghelle maszkban játszik vasárnap

2008.12.14. 13:01
A magyar válogatott csatárát egy hete rúgta fejbe egy beadásnál a Wehen védője, orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett, kórházba vitték. Torghelle speciális maszkot kapott, kipróbálta, vasárnap játszani akar az Aachen ellen.

Múlt vasárnap, a Wehen ellen idegenben megnyert német másodosztályú bajnokin orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett Torghelle Sándor. A magyar válogatott csatárát egy beadás után véletlenül rúgta fejbe a wiesbadeniek védője, Marko Kopilas. Torghelle feje azonnal vérezni kezdett, kórházba szállították, ahonnan hétfő délután távozhatott.

A jó formában lévő Torghelle már hétfőn azt nyilatkozta, vasárnap fontos meccsük van, játszani szeretne az Alemannia Aachen ellen. A csatár speciális maszkot kapott, a német sajtó információi szerint a pénteki edzésen ki is próbálta, vasárnap közvetlenül a meccs előtt dől el, Holger Fach vezetőedző beállítja-e a csapatba.

Torghelle csapata, a táblázat nyolcadik helyén álló Augsburg az utolsó őszi fordulóban a 4. helyen négy ponttal előtte álló Alemannia Aachent fogadja, ha győznek, akár az ötödik helyre is előreléphetnek.