Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Az olasz hátvéd pornósztár szeretne lenni

2008.12.19. 11:08
Bruno Cirillo, az olasz élvonalban szereplő Reggina hátvédje bevallotta, gyermekkora óta pornószínész akar lenni. A kiesőhelyen álló csapat játékosának - csapattársai szerint - mindene megvan, amivel új karriert építhet.

Bruno Cirillo, a Reggina játékosa egy televíziós interjúban elmondta, gyerekként esze ágában nem volt futballistának állni, már fiatalon azt vette a fejébe, hogy pornószínész lesz. Ez a vágya egyelőre nem teljesülhet, a 32 éves hátvédnek fontosabb dolga van: meg kell próbálnia bent tartani az első osztályban a reménytelennek tűnő Regginát.

000 Par2176034

A Victory című műsorban Cirillo elmondta, nem tett le tervéről, ráadásul fizikai akadálya sincs annak, hogy a felnőtt mozik világában is sikeres legyen. Erről tanúskodik a csapattársak által ráragasztott becenév, a Dotato (felszerelt, ellátott).

„Ha a csapattársaim így hívnak, biztos lehet valami a dologban" – mondta Cirillo, majd kitért Antonio Cassano nemrégiben megjelent könyvére, amelyben a jelenleg a Sampdoriánál játszó csatár azt állítja, több mint 700 nővel feküdt le. "Azt hiszem, ez csak valami vicc, nem lehet komoly. Jómagam épphogy elhagytam a húszas határt."

A szenvedélyes játékáról ismert középhátvéd hét klubban is megfordult pályafutása során, 2001-ben az Inter alkalmazottja is volt, de az AEK Athénnál is kipróbálta magát, mielőtt visszatért volna nevelőegyesületéhez, a Regginához.

Cirillo kölcsönben szerepel a calabriaiaknál, a játékjoga a Levante tulajdona, amellyel tavaly olyan simán esett ki a spanyol első osztályból, hogy szinte már karácsonykor nem volt esélyük a bent maradásra. A 31 éves játékos csapata idén sem áll jól, de ha kiesne a Regginával, a B-liga helyett megkezdhetné pornókarrierjét.  • Vennék
  • Hírek