Edit
10 °C
27 °C
Index - In English In English Eng

Az emberek sokat isznak és verekszenek

2008.06.17. 12:32
Garázda szurkolókat vettek őrizetbe az osztrák-német meccs után Bécsben. Németország 1-0-ra nyert, ezzel a házigazda számára befejeződött az Európa-bajnokság.

18 személyt vettek őrizetbe Bécsben a labdarúgó Európa-bajnokság osztrák-német csoportmérkőzése után. Az előállítottak közül 11 szurkoló bűncselekményt, a többi szabálysértést követett el.

"Az emberek sokat isznak, aztán kötekednek egymással és a rendőrökkel. Még korán van, úgyhogy egyelőre csak átmeneti adatokról beszélhetünk" - jelentette ki hajnali negyed 3-kor Michael Lepuschitz rendőrségi szóvivő.  

A németek hétfőn 1-0-ra nyertek, így a társrendezők elbúcsúztak az Eb-től. Házigazda sosem esett még ki ilyen gyenge teljesítménnyel: három meccsükön mindössze egy gólt rúgtak, azt is büntetőből, és egy pontot szereztek.

1-3-as gólkülönbségük csak első ránézésre borzalmas, a C-csoportban Olaszország 1-4-gyel áll utolsó mérkőzése előtt, és 2-5-tel, még szerencsésebb esetben a jelenlegivel is a negyeddöntőbe juthat, ha egyetlen pontjához a franciák ellen szerez még egyet.