Olga, Liliána
20 °C
35 °C

Buffonné a legszebb futballistafeleség

2008.07.02. 09:00
Sylvie van der Vaart, a holland középpályás modell párja rangsorolta a többieket, szerinte az olasz Buffonnak van a legszebb felesége. És az olvasó mit gondol erről?

A vasárnap véget ért labdarúgó Európa-bajnokság közvetítései során többször is megmutatták egy-egy játékos feleségét, barátnőjét. Legtöbbjük kifejezetten szép volt, de sokak szerint a holland van der Vaart felesége, az egykori modell Sylvie volt a legszebb.

Ki a legszebb futballistafeleség?

A német Bild éppen ezért őt kérte meg, hogy állítsa sorba az általa legszebbnek tartott feleségeket, barátnőket.

Van der Vaartné szerint az ötödik helyen Nereida Gallardo, Cristiano Ronaldo „aktuális” kedvese áll, aki mindenhol úgy nyilatkozik, a portugál játékos hamarosan elveszi őt, igaz, ezt a Manchester és Madrid között őrlődő játékos maga még nem mondta. A negyedik helyre a televízióban talán legtöbbet mutatott Sarah Brandner került, aki a Manchester és a Chelsea által is csábított müncheni Bastian Schweinsteiger barátnője. Őt a német szurtkolók a kizárólag saját csapatukat érintő szavazáson a legszebbnek választották.

Nézegessen futballistafeleségeket

A dobogóra már csak modellmúlttal rendelkező hölgyek kerültek. A harmadik helyre az olasz Luca Toni felesége, Martha Cecchetto került, akit idén januárban csak a kilencedik helyre szavaztak klubjának, a Bayern Münchennek a szurkolói - olvasóink akkor igazságot szolgáltattak neki -, míg második a franciákkal csúnyán leszerepelt Claude Makelele kedvese, Noemie Leroy lett.

A holland játékos felesége a legszebbnek az olasz kapus Gianluigi Buffon cseh párját, a szintén exmodell Alena Seredovát tartja. Ez az ő véleménye, mi mindenesetre betettük Sylvie-t is a galériánkba, válasszanak.