Domonkos, Dominika
17 °C
28 °C

Mit csinált Raúl az Eb-döntő alatt?

2008.07.02. 20:27 Módosítva: 2008.07.03. 09:24
Családjával vakációzott Raúl, míg a spanyol válogatott megnyerte az Európa-bajnokságot. A csatár reménykedhet a visszatérésben, szinte biztosan korábbi edzője, Vicente del Bosque lesz az új szövetségi kapitány.

Kihagyta a spanyol keretből Raúlt a válogatott szövetségi kapitánya, Luis Aragonés, így nem lett Eb-győztes az egyik legnagyobb spanyol futballista.

A Real Madrid csatára a torna előtt hetekkel adta utolsó interjúját, azóta nem szólalt, nem jelent meg nyilvánosan. A Diez Minutos című lap kinyomozta, hol töltötte az utóbbi napokat: Menorca szigetén nyaralt.

Az újság lesifotói bizonyítják, Raúl feleségével és gyerekeivel vakációzik, az üdülőhelyen együtt ünnepelték a játékos 31. születésnapját 27-én, illetve kilencedik házassági évfordulójukat.

A 102-szeres válogatott támadó a legnagyobb sikerből kimaradt, de reménykedhet: a sajtó szerint Vicente del Bosque, a Real korábbi edzője lesz az új kapitány, július 10-én ki is nevezik.

A tréner egyik kedvence Raúl, spanyol bajnokságot és BL-eket nyertek együtt, meglepetés lenne, ha nem hívná vissza őt a keretbe.