Sokáig szenvedett a nyakon szúrt Nota

2009.02.21. 18:19 Módosítva: 2009.02.21. 22:30
A több magyar klubban is szerepelt Julius Notát pénteken késelték meg, sebesülése után még 40 méteren át vonszolta magát, aztán összeesett. A gyilkost keresik.

Az elkövető 15-20 év közötti börtönbüntetésre számíthat, jelentette ki a pozsonyi Új Szó cikke szerint Mária Faltániová, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkatitányság szóvivője. A gyilkost ugyanakkor nagy erőkkel keresik, de még nem fogták el.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rimaszombati labdarúgócsapat kapusedzőjét - aki utánpótlás-válogatottak mellett is dolgozott - szülőfalujában, Jánosiban (Rimavské Janovce) késelték meg. Az Új Szó információi szerint a gyilkos döfés után Nota még 40 méteren át vonszolta magát, majd egy réten összeesett. Az igazságügyi orvos szakértő szerint a halál oka a nagy kiterjedésű, a nyakban levő szerveket ért szúrt-vágott seb nyomán bekövetkezett elvérzés.

A Borsod Online úgy tudja, a 37 éves sportembert kedden temetik Jánosiban. A lap írása szerint ismerőse szúrhatta le az exkapust, kutyasétáltatás közben, és a gyilkosságnak szemtanúja is volt.

Nota Magyarországon a Diósgyőr mellett szerepelt Dunaújvárosban, Kispesten, Angyalföldön és Zalaegerszegen is. Egyik utolsó magyarországi látogatása idén januárban volt, amikor a DVTK megsegítésére rendezett futballgálán vállalt szerepet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport