Sára, Márió
2 °C
6 °C

A Barcelona és a MU a BL esélyese

2009.03.12. 21:04
A brit William Hill fogadóirodánál a címvédő és a 2006-os győztes sikerére fizetnek a legrosszabbul. Nagy pénzt a Villareal és a Porto BL-győzelme hozhat.

A labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé négy angol jutott be, a legnépszerűbb brit fogadóirodánál, a William Hillnél is őket tartják a legesélyesebbnek. A bukmékerek szerint rajtuk kívül a csak a Barcelonának van komolyabb esélye a végső győzelemre.

A nyolcaddöntők visszavágói után a Manchester United és a spanyol klub a legesélyesebb, jelenleg 5/2 az odsszuk. Alig valamivel gyengébb a Chelsea esélye (5/1), míg a Real Madridot csúnyán elverő Liverpoolt 6/1-el adják.

Az angolok közül legjobban az Arsenalra fizetnek, a londoni klub május végi sikerére 15/2 az esély. A történelmi rekorddal továbbjutó Bayern München győzelmére jelenleg tízszeres pénzt fizetne az iroda, a két legesélytelenebbnek a Villarealt (25-szörös pénz) és a Portót (33/1) tartják.

Érdekes, hogy a hétközi visszavágók előtt a Bayern még jobban fizetett, mint az Arsenal, és a végső győzelemre a Barcelonát még esélyesebbnek tartották (11/4), mint a Manchestert (4/1).