Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Mourinho felképelt egy manchesteri szurkolót

2009.03.12. 14:03 Módosítva: 2015-05-21 00:05:16
Az Inter 2-0-ás vereségével végződött manchesteri BL-nyolcaddöntő után a stadionból rossz hangulatban távozó Jose Mourinho angol lapértesülések szerint megütött egy gúnyolódó szurkolót, aki feljelentést tett a portugál ellen. Egyelőre egyik klub sem kommentálta a híreket, a manchesteriek csak annyit mondtak: tudnak a nyomozásról.

A manchesteri rendőrség egy szurkoló bejelentése alapján testi sértés miatt nyomozást indított Jose Mourinho, az Inter vezetőedzője ellen. Az angol szurkoló azért jelentette fel a portugál edzőt, mert az megütötte őt a stadion kijáratánál. A rendőrség egyelőre annyit erősített meg, hogy valóban történt ilyen bejelentés, de a stadion biztonsági kameráinak felvételeit még nem nézték meg.

mourinho

A szurkoló elmondta, hogy a stadionból kifele tartó Mourinhóhoz lépve annyit mondott neki, „Mehettek haza!”, mire válaszul az edző megütötte, majd sietve felszállt a csapat buszára. Egy órával az incidens után, fél egykor az olasz csapat elhagyta az országot, ezért egyelőre a manchesteri rendőrségnek esélye sincs kikérdezni Mourinhót.

Az Inter 2-0-s vereséget szenvedett a Manchester Unitedtől, ezzel a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón az olasz újságírók éles hangon támadták Mourinhót, akit bevallottan azért vittek a nyáron az Interhez, hogy Európában is sikert érjen el a zsinórban három olasz bajnoki címet szerzett csapattal.

A vereséggel biztossá vált, hogy ez idén sem fog sikerülni a milánóiaknak, a kritikákat eddig is nehezen viselő portugál szakember pedig valóban rossz hangulatban távozott az Old Trafford stadionból.

A Manchester United sajtóosztályán csak annyit mondtak, hogy tudnak a rendőrség nyomozásáról. "Nem történt semmilyen kontaktus" - reagált röviden a történtekre az Inter szóvivője.