Auguszta
-4 °C
2 °C

Négy Fradi-gól a rangadón a Bőcsnek

2009.03.14. 17:48 Módosítva: 2009-03-14 17:54:56
Kétszeresére növelte előnyét a másodosztályú Ferencváros a Bőccsel szemben, már hat ponttal vezet. A 4-1-es végeredmény már az első félidőben kialakult a szombati bajnokin.

Új mezzel készült a Ferencváros a Bőcs elleni rangadóra, és nem bízta a véletlenre a kezdést, szerette volna megörvendeztetni több mint tízezer rajongóját a hétfőről szombatra előrehozott bajnokin.

Már az ötödik percben vezetett a hazai csapat, Dragóner felemelkedett - védője nem tudta visszatartani -, és tíz méterről a bal kapufa mellé bólintott. Rögtön az ellentámadásból egyenlített a Bőcs, Urbin ballal, tizennégy méterről a felső léc segítségével lőtt gólt.

A középkezdés utáni támadásból büntetőt harcolt ki a Fradi - Wedgbury-t ellökte egy védő -, ezt Ferenczi kihagyta, Fitos azonban a megfelelő ütemben érkezett, és a kapuba lőtt.

Az első tíz perc lüktetése után visszaesett valamelyest az iram, de a Fradi továbbra is uralta a meccset, Fitos kapufát lőtt, majd beadása után Ferenczi fejjel már sokkal pontosabb volt.

A félidő vége előtt Wedgbury lőtt a kapuba, és ezzel nemcsak a játékrész, hanem a meccs végeredményét is kialakította.

A második félidőben ugyanis a Bőcs próbálkozott, hogy szűkítsen a különbségen, de nem sok esélye volt erre. A hazaiak légiósai sem koncentráltak a kapu előtt.

Jegyzőkönyv:

Ferencváros-Bőcs 4-1

g: Dragóner (5.), Fitos (9.), Ferenczi (26.), Wedgbury (44.), illetve Urbin (7.)

Az élcsoport: 1. FTC 42 pont/17 mérkőzés, 2. Bőcs 36/17, 3. DVSC-DEAC 32/16