Ágnes
-1 °C
2 °C

Hatot rúgott a Malagának a Barcelona

2009.03.22. 21:52 Módosítva: 2009-03-22 21:53:05
A Real Madrid 3 góllal intézte el az Almeirát, az Osasuna Vadócz Krisztián nélkül verte az Espanyolt, a Valencia egy félidőt emberhátrányban játszott, de nyerni tudott a Santander ellen.

A spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Barcelona egy félidő alatt kivégezte a Malagát. Messiék az első játékrészben 24 perc alatt rúgtak négyet, majd a második félidő elején még kettőt. Mindezt olyan játékkal, amely után elképzelni is nehéz, hogy más is megnyerheti a spanyol bajnokságot.

A Real Madrid bő egy óra alatt elintézte az Almeirát. A madridiak Marcelo góljával kerültek előnybe, majd Huntelaar duplája bebiztosította győzelmüket.

Az Osasunában ezúttal nem kapott szerepet Vadócz Krisztián, csapata így is nyerni tudott az Espanol ellen. Nem ment könnyen, Nekunam csak a 92. percben szerezte a győztes gólt.

A Valencia közel egy félidőt emberhátrányban futballozott, de így is nyerni tudott a Santander ellen. Egyaránt 2-1-re nyert a Getafe és a Numancia, előbbi a Recreativo Huelva, utóbbi a Sporting Gijón ellen. Nem bírt egymással a Deportivo és a Betis.