Bolti tolvaj John Terry anyja és anyósa

2009.03.27. 15:43
John Terry 50 éves édesanyja és 54 éves anyósa a weybridge-i Tescoból élelmiszereket, a Marks&Spencer áruházból ruhákat lopott, mintegy 800 font, azaz negyedmillió forint értékben.

A két nő elfogadta a rendőrségi figyelmeztetést, ezzel elismerték tettüket. Ráadásul éppen az angol válogatott szponzoráló két üzletben felejtettek el fizetni. A biztonsági őrök kihívták a rendőröket, akik bekísérték őket a middlesexi őrsre.

Terry hetente 135 ezer fontot keres, ebben nincsenek benne a bónuszok, illetve a szponzorpénzek.

A játékos anyjának és anyósának is házat vett abban az utcában, ahol ő és felesége, valamint két gyermeke él. Mindkét hölgy biztos anyagi körülmények között él, a rendörök sem értették tettük okát.

A Chelsea játékosát megrázta az eset. Ügyvédje, Angus McBride kijelentette, semmi olyat nem tettek, ami törvénybe ütközne, csak szerencsétlen félreértés áldozatai. „Azért fogadták el a rendőrségi figyelmeztetést, mert teljesen össze voltak zavarodva. Fogalmuk sem volt arról, hogy ezzel elismerik bűnösségüket” – tette hozzá McBride.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás