Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

4 fordulat, 6 gól és 3 kiállítás Sevillában

2009.04.05. 17:14 Módosítva: 2009-04-05 17:19:31
A spanyol bajnokság kiesőjelöltjei igen izgalmas meccset játszottak a spanyol bajnokság 29. fordulójában. A Betis kétszer is vezetést szerzett a Numancia ellen, másodszor a 89. percben, de a vendégek bőven a rendes játékidőn túl egyenlítettek. A 96. percben Aranda a középhátvédnek lőtte be a meccs utolsó büntetőjét.

A szombati Betis-Numancia összecsapás hihetetlen izgalmakat, hat gólt, három kiállítást és ugyanennyi büntetőt hozott a La Liga 29. fordulójában.

A Betis gyorsan vezetést szerzett, irányította is a mérkőzést, de a Numancia első kaput eltaláló lövéséből egyenlíteni tudott, sőt a második félidő közepén kétszeresen is előnybe került. A hazaiaktól Nelsont kiállították, a megítélt büntetőt Barkero bevágta, így a győzelemért igen keveset tevő Numancia a hajrára a vezetést is megszerezte.

A Betis nem adta fel, öt perc alatt két gólt vágva fordított, a 89. percben egy ajándék tizenegyes és egy jogtalan kiállítás miatt győztesnek tűnt, de még maradt a meccsben egy fordulat.

A 96. percben a hazai kapus, Ricardo tarolt újabb piros lapot érően, Arandának pedig a kapus helyét elfoglaló középhátvéd, Melli ellen rutinmunka volt belőni az egyenlítést jelentő tizenegyest. A Numancia a pontszerzés ellenére kieső, és a Betis sem áll jól.