Friderika
10 °C
18 °C

200 milliót nyert az Interen a topmodell

2009.04.22. 10:21
Gisele Bündchen december óta fogad az Interre, Jose Mourinhóék győzelmeikkel már 1 millió dollárt kerestek a szupermodellnek. Az összeg tovább nő, ha az Inter megnyeri az olasz bajnokságot.

Gisele Bündchen bízik a milánói futballcsapatban, a brazil szupermodell december óta folyamatosan fogad Jose Mourinho csapatára, egymillió dollárt kasszírozott a milánói győzelmekkel.

„Nagyon bíztam Jose Mourinhóban, vezetésével az Inter nem botlott egyetlen tuti meccsen sem” – mondta a modell, aki jó érzékkel nem tett nagyobb összeget a januári, Atalanta elleni meccsre, ahol a bergamóiak meglepetésre szétszedték az Intert.

gisele bundchen-3010

A brazil szupermodellnek eddig sem voltak anyagi gondjai, az amerikai futballsztár Tom Brady feleségének magánvagyonát 150 millió dollárra becsülik, az Interrel nyert egymillió pedig tovább nő, ha a milánóiak megnyerik az olasz bajnokságot. Ez már szinte biztos, hat fordulóval a vége előtt az Inter 10 ponttal vezet a Milan és a Juventus előtt.

Bündchent korábban más szálak is fűzték az Interhez, állítólag néhány hónapig a csapat olasz válogatott védőjének, Francesco Cocónak a barátnője volt.