Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Óriás rohant Beckhamék közé Pesten

2009.04.23. 20:55
A Milan gálameccsén egy hatalmas termetű szurkoló futott be a gyepre, de a biztonságiak békésen lekísérték. Célját nem érte el, bár azt sem tudni, volt-e.

A Milan szerdán 5-2-re nyert a magyar Ligaválogatott ellen, a barátságos találkozón a világsztárok mellett a legnagyobb tapsot az a fiatalember kapta, aki a 92. percben a nézőtérről a pályára szaladt.

milanorias

Bántani biztosan nem akart senkit, amikor a két biztonsági ember elvezette, nem ellenkezett, önként, békésen hagyta el a gyepet. Igen feltűnő jelenség volt, mivel legalább kétméteres és 120 kilós, a biztonságiak a derekáig értek.

Elképzelhető, hogy csak egy kézfogást akart valamelyik világsztártól, vagy fogadásból futott be. Az sem zárható ki, hogy annak a whiskymárkának a reklámembere, melynek nevét a pólóján viselte.

Mindenesetre, ha olvassa cikkünket, itt jelentkezhet, hogy megtudjuk, miért is rohant a sztárok közé.