Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ronaldo már megint nagy gólt rúgott

2009.04.27. 13:08
A Corinthians az év potyagólját kapta, de a brazil zseni megmentette kapusát a nagy égéstől, két gólt rúgott a Santosnak, a másodikat 22 méterről emelte át a kapuson.

A brazil labdarúgó bajnokság hét végi fordulójában a Corinthians idegenben nyert 3-1-re a Santos ellen. A vendégeknél Ronaldo két gólt szerzett, amelyek közül főleg a második marad emlékezetes.

A Corinthians már a 10. percben előnybe került egy remek szabadrúgás révén, majd a korábban háromszor is a világ legjobbjának választott Ronaldo a 24. percben növelte az előnyt. Egy előre vágott labdát jobbal levett a leshatáron, ballal 20 méterről ellőtte a kapus mellett.

A 60. percben hatalmas potyagóllal szépítettek a hazaiak, kapusuk egy alapvonalról belőtt labdát a saját kapujába rúgott. Ha nincs Ronaldo második gólja, valószínűleg erről a potyáról beszélnének napokig.

A 75. percben a kétszeres világbajnok, 97-szeres válogatott labdarúgó a hétvége talán legszebb gólját szerezte. A jobboldalon kapott ismét a leshatáron remek labdát, egy csellel becsapta a rárontó védőt, majd ballal 22 méterről pazar mozdulattal emelt át a kapus felett.