Jusztina
10 °C
27 °C

Benitez: Németh nagy Pool-játékos lehet

2009.04.30. 19:30 Módosítva: 2009.04.30. 19:32
Németh Krisztián tavaly bajnoki címet, idén pedig kupát nyert a Liverpool tartalék csapatával. A nagyok edzője, Rafa Benitez elégedett vele, úgy gondolja, ha kevesebbet lesz sérült, szép jövője lehet a klubnál.

Németh Krisztián a hét elején győztes gólt szerzett a Senior Cup, a tartalékcsapatok kupájának döntőjében, amikor a Liverpool a Waterloo Dockot verte 1-0-ra.

A már tavaly is számos elismerét besöprő magyar játékosnak nem ez volt az első fontos gólja, hiszen tavaly a bajnoki döntőben is az ő találata jelentett bajnoki címet a Poolnak.

A találkozó után Rafa Benitez, a nagycsapat vezetőedzője is dicsérte a magyar labdarúgót. A spanyol szakember szerint Németh egy megbízható játékos, aki sorozatban képes a gólokat rúgni.

"A labdarúgás legnehezebb része a góllövés, Némethnek viszont ez nagyon megy, ezért elégedettek vagyunk vele. Most már csak abban bízunk, a jövőben elkerülik őt a sérülések. Rajta tartjuk a szemünket, mert nagyszerű jövő áll előtte” – értékelte a magyar támadót Benitez.

nemethkr

A szakember elmondta, kifejezetten örül a tartalékcsapat kupagyőzelmének, hiszen a klubban minden trófea számít, így ez jó tapasztalat a számukra is. Benitez szerint Németh ékpárja, a finn Lauri Dalle Valle is sokra viheti a klubnál.