Tahórészegre itta magát az Arsenal-játékos

2009.05.07. 13:39 Módosítva: 2009.05.07. 13:43
Az Arsenal BL-kiesése után a csapat dán csatára, Nicklas Bendtner úgy leitta magát egy szórakozóhelyen, hogy a nadrágja lecsúszott, és képtelen volt felhúzni.

Az Arsenal kedden sima, 3-1-es vereséget szenvedett a Manchester Unitedtől a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. A mérkőzés után a londoni csapat menedzsere, Arsene Wenger pályafutása legrosszabb estéjeként értékelte a találkozót.

A csapat dán támadója, Nicklas Bendtner alkoholba fojtotta a vereség okozta bánatát.

A Daily Mail beszámolója szerint a meccsen a 63. percben beálló játékost hajnal négykor letolt nadrággal szedték össze egy lokálban.

Alaposan leihatta magát, és amikor az egyik legjobbnak tartott londoni szórakozóhelyről, a Boujis klubból kikísérték a taxihoz, még a gatyáját sem tudta felhúzni, csak az arcát próbálta eltakarni.

Öngyilkosság a kiesés miatt

Wenger elsősorban a csapat szurkolóit sajnálta a kiesés után, pedig akkor még nem is tudta, hogy a klub egyik kenyai rajongója a búcsú miatt öngyilkos lett. A 29 éves Suleiman Alphonso Omondi a barátaival nézte a meccset egy nairobi bárban, majd a kiesés után sírva ment haza. Barátai másnap döbbenten értesültek róla, hogy éjjel a háza teraszán felakasztotta megát. Arsenal mez volt rajta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport