Alfréd
-2 °C
2 °C
Magyarország
szombat 03:00
Magyarország
Alpesi sí

Fergusonnak nem gond a C. Ronaldo-hiszti

2009.05.11. 14:33 Módosítva: 2009-05-11 14:38:44
A Manchester United futballistája megsértődött lecserélése miatt vasárnap, dobálta melegítőjét, magában motyogott. Nyomozzuk, mit mondhatott, bár edzőjének semmi baja vele.

Duzzogott lecserélése miatt Cristiano Ronaldo vasárnap, amikor a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson egy óra után lehívta a pályáról. Az aranylabdás elhajította a feléje nyújtott melegítőt, dühösen ment a helyére, ahol másodpercekig morgott magában.

A United már 2-0-ra vezetett, az első gólt a portugál lőtte szabadrúgásból, de a második félidőben 14 perc alatt mindössze háromszor ért labdába. A timesonline.co.uk statisztikája szerint ebből egyszer csak lepattant róla a labda, vagyis szinte kivonta magát a játékból.

Ferguson persze nem emiatt hozta le, nagyon is elégedett volt vele, és a közeljövőre gondolt.

”Pályán akart maradni, ennyi történt. Formában van, kedden szenzációs volt, kifutotta magát, ám szerdán és szombaton nehéz meccsek jönnek. Meg kell őriznem, frissen kell tartanom, ezért hoztam le” – nyilatkozta az edző a Skysports tévécsatornának.

Kedden C. Ronaldo az Arsenalnak lőtt két gólt BL-elődöntőn, amivel fináléba jutott a csapat. Szerdán Wiganbe mennek bajnokit bepótolni, szombaton meg az Arsenal jön újra, a Premier League-ben.

”Fantasztikus, hogy játszani akarnak” – mondta játékosairól Ferguson, egyben Cristiano Ronaldóra is gondolt.

A sztár 18 gólnál jár a PL-ben, vezeti a góllövőlistát, de csak eggyel a chelsea-s Nicolas Anelka és hárommal a liverpooli Steven Gerrard előtt. Úgy érezhette, Ferguson elvett tőle félórányi lehetőséget, hogy gólkirály legyen.

Megsértődött, a Skysports úgy tudja, tíz perccel a lefújás után már nem is volt a stadionban. (Sajnos portugálul nem beszélünk, ezért ha valaki le tudná olvasni és fordítani a futballista szavait a videóból, ide várjuk.)