Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Eric Cantona 14 év után újra ütött

2009.06.03. 09:11
A kung-fura mindenki emlékszik, de edzőként elegánsabban kezeli a beszólást, derült ki a római strandfocin. Kevés erőszak azért maradt a francia exfutballsztárban.

Már majdnem 15 éve, hogy leúgta és leütötte a Crystal Palace-drukkert Eric Cantona, aki utána szinte mintafutballistává vált. Karrierje utolsó két szezonjában balhéi nem voltak, 1997-es visszavonulása óta semmi.

Jelenleg a francia strandfoci-válogatott szövetségi kapitányaként egy római tornán bizonyította, azért nem változott meg teljesen. Állítólag meccs közben valaki beszólt egyik játékosának, ő meg bement a pályára, a bírónál szóvá tette a dolgot.

A meccs leállt, az ellenféltől kezdett vitatkozni valakivel, majd egy gyors pofonnal lezárta az ügyet.

Jó tíz éve biztosan üldözősdi lett volna az ilyesmiből, Cantona 43 évesen már jóval elegánsabban és kevésbé erőszakosan kezelte az esetet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek