Vadócz Krisztián elkapta a sertésinfluenzát

2009.07.27. 20:29
A középpályás az új típusú influenza gyanújával került kórházba az Osasuna edzőtáborából, már teljesen tünetmentes, az orvosok visszaengedték csapatához.

Elkapta az újinfluenzát Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar játékosa, a középpályás már teljesen tünetmentes, gyógyszert sem kell szednie. Az orvosok szerint aggodalomra nincs ok, Vadócz egy hét múlva már edzhet is, írja a pepsifoci.hu.

Vadócz a napokban az új típusú influenza gyanújával került kórházba az Osasuna jerezi edzőtáborából, az orvosok azonban a tünetek enyhülése, majd megszűnése után vissza is engedték a csapat szállodájába.

A pontos diagnózist akkor még nem lehetett tudni, kiderült, a magyar középpályás a H1N1-vírussal fertőződött meg, a futballista ügyeit intéző Careers Management Group képviselői megerősítették a hírt.

Aggodalomra nincs ok, Vadócz tünetmentes, még gyógyszert sem kell szednie, egy hetet a biztonság kedvéért előírtak az orvosok, mielőtt újra bekapcsolódna a felkészülésbe.

„Ma értesültem a hírről, az orvosok egyből meg is nyugtattak, ne aggódjak, hiszen minden tünetem elmúlt. Lázam és egyéb problémám sincsen, és valóban, gyógyszert sem kell szednem, mindössze egy hetet pihennem. Utána minden további nélkül gyógyultnak nyilvánítanak, és folytathatom az edzéseket. Egyébként a klub mindent elkövet, hogy kellemesen töltsem a kényszerpihenőt. Szinte az összes vezető volt már nálam, és annyi finomsággal halmoznak például el, hogy annak a töredékét sem leszek képes megenni. Persze, jólesik a törődésük. Este hazautazom, itthon pihenek tovább” – mondta Vadócz a pepsifoci.hu-nak.  • Hírek
  • Bankszámla