Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C

Ilyen röhejes 11-est senki nem látott

2009.07.28. 13:15 Módosítva: 2009.07.28. 15:56
Az Arsenal könnyedén verte 5–0-ra a Haladást, amely még tizenegyesből sem tudott gólt szerezni. A brazil Maikel annyira nagyképűen lőtte a büntetőt, hogy végül a szinte üres kaput sem találta el. Csúnyán leégett, lecserélték.

Az Arsenal felkészülési meccsen 5–0-ra nyert Szombathelyen a Haladás ellen. Az angol együttes már a szünetben négy góllal vezetett, majd a második félidőben van Persie tizenegyesből szerezte az ötödik gólt. A holland támadó nagy erővel lőtt a jobb felső sarokba.

A magyar együttes a 83. percben ugyan szépíthetett volna, de a csapat brazil játékosa, Maikel nagyképűen a kapu mellé lőtte a büntetőt. A játékos nekifutott a labdának, majd megállt, megvárta, amíg a kapus leül, majd hiába volt előtte az üres kapu, igen suta mozdulattal mellé gurított.

Csertői Aurél, a Haladás edzője három perccel később lecserélte az alig 25 perce pályán lévő játékost, aki csak nevetett a kihagyott büntető után.

Maikel mozdulata hasonlított honfitársa, Alan Bahia tizenegyesére. Az Atletico PR játékosa tavaly szeptemberben a Palmeiras elleni bajnokin szintén megállt, de ő az elvetődő kapus mellett laposan a kapuba lőtt. Brazíliában sokáig vitatkoztak a tizenegyes szabályosságáról, de a jelenleg érvényben lévő szabályok szerint megadható volt a gól.

Maikel is ilyennel próbálkozott, csak nem volt elég ügyes hozzá.  • Eladnék
  • Hírek