Diána
11 °C
22 °C

Arsavin is meglepődött, hogy ilyet tud

2009.08.03. 11:40
David Beckham Barcelonának lőtt szabadrúgása, Arsavin lehetetlen helyről lőtt gólja, esetleg a PSV-t bosszantó holland kiscsapat japánjának kapáslövése volt a hétvége találata. Szavazzon!

Az Egyesült Államokban túrázó Barcelona ugyan két látványos akció után is gólt lőtt az LA Galaxynak, a meccs találata mégis a végül vereséget szenvedő amerikai csapaté volt.

David Beckham a tőle megszokott módon csavarta be a 24 méteres szabadrúgást, a Barca kapuját az első félidőben védő Pintónak esélye sem volt. Az egyenlítő találat után a közönség egy része ujjongva ünnepelte az angolt, a másik fele azonban kifütyülte őt, nem elfelejtve, hogy nem nagyon akart visszatérni Európából.

Andrej Arsavin már korábban is bizonyította, klasszis, de a hétvégén ismét pazar gólt rúgott.

Kié a legjobb gól?

Az Emirates Kupán az Atletico Madrid ellen kétszer is betalált, az első bal lábas kapáslövés volt, míg a második szinte a kapu mögül jött, szenzációsan, dropból.

A 89. percben egy rosszul hazafejelt labdát eltolt a kapus mellett, úgy tűnt, kimegy, de elérte, és becsúszva, a vonal előtt centikkel pattanás után bekanalazta. Arcára volt írva, maga is meglepődött, hogy sikerült.

A harmadik gólt Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven kapta a Venlo elleni idénynyitón. A japán Keisuke Honda - aki az első gól előtt remek sarkazással hozta helyzetbe csapattársát - egy bal oldali szögletet lőtt be kapásból, ballal.

A kiscsapat ezzel egyenlítette ki kétgólos hátrányát, később hiába szereztek Dzsudzsákék újabb gólt, a lefújás előtt nem sokkal a tíz emberrel játszó újonc ismét egyenlíteni tudott.