Csilla, Noémi
11 °C
28 °C

Giggs: A MU-nál mindig balhé van edzésen

2009.08.04. 15:05
A klub legrutinosabb játékosa, az 1990 óta kerettag Ryan Giggs megerősítette, amit eddig pletykáltak.

Rendszeres a dulakodás a Manchester United edzésein, állítja az 1990 óta kerettag Ryan Giggs.

”A fáradtságot dühvel a legkönnyebb feldolgozni, akkor is ezt csináljuk, ha lanyhul az iram. A vita újraindít mindenkit” – idézte a 35 éves középpályást a tribalfootball.com.

giggs

Angliában rég óta pletykálták, a United-futballistái sokkal keményebbek a válogatott gyakorlásain, mint a többi élklub, a Liverpool, a Chelsea vagy az Arsenal legjobbjai. Náluk nem élesben is ugyanaz a tempó, mintha tét lenne, Sir Alex Ferguson menedzser száz százalékot követel mindenkitől.

”Nevetséges, amikor a sajtó azon rugózik, játékosok egymásnak estek az edzésen, mert én 19 éve vagyok profi futballista, és minden pénteken ezt látom. A meccsnap előtti edzés olyan kiélezett, hogy végigveszekedjük” – árulta el Giggs.

Az MU-nál az újságírók csak korlátozottan látogathatják a carringtoni bázist, általában csak pozitív fotók kerülnek ki onnét. Még így is lehet viszont olyat találni, mint illusztrációnk, amin éppen Giggsnek csúszik be Wayne Rooney. (A kép egy héttel a 2008-as BL-döntő előtt készült, a United tizenegyesekkel verte a Chelsea-t.)

A stadionban maximum szóban mennek egymásnak Giggsék, lökdösés vagy rángatás sosem fordul elő.