József, Bánk
-7 °C
0 °C

A kölyök Patót elvinné a Chelsea a Milantól

2009.08.09. 21:24
Egy brit bulvárlap úgy tudja, Pato dupla bérért, 45 millió fontért igazol a Chelsea-be, de a Milan egy évig még kölcsönvehetné, és csak utána csatlakozna a londoniakhoz. A Milan honlapján cáfolja az értesülést.

A News of the World szenzációs hírt hozott ki vasárnap. A brit bulvárlap értesülései szerint a Chelsea 45 millió fontért megvásárolta a Milan brazil csatárát, Patót. Az újság egy bennfentesre hivatkozva azt is tudni vélte, hogy a támadó duplaannyit fog keresni, mint Olaszországban, és hogy az 2010-es szezont kölcsönben még a Milanban tölti.

Órákkal a hír megjelenése után a Milan honlapján szögezte le közleményben, Patót nem vette meg senki, nem is tárgyalnak az eladásáról, és nem is tervezik elengedni a brazilt.

A Chelsea-t idén a Milannal BL-győztes Carlo Ancelotti irányítja, és a két klub valóban tárgyalt egy játékos átigazolásáról, de végül Andrea Pirlót sem engedték el Milánóból. Az elégedetlenkedő szurkolók így is nehezen nyelték le Kaká elengedését Madrirba, és többször tüntettek a vezetők ellen, mire leigazoltak egy csatárt, a holland Klaas-Jan Huntelaart.

Pato eladása azért is lenne komoly meglepetés, mert az előszezonban tragikus Milannál a csapat és az új vezetőedző, Leonardo is azonnali erősítéseket sürget a klub vezetőinél.