Sándor, Ede
-4 °C
-1 °C

Fantomgóllal kapott ki a Crystal Palace

2009.08.18. 10:51
A Crystal Palace szabályos gólt szerezett, de az alsó hálófeszítő vasról visszapattanó labda után a játékvezető nem ítélt gólt. A 90. percben nyerte a meccset a Bristol, a Palace edzője csalással vádolja a hazaiak játékosait és edzőit, mert bár látták, hogy bentről jött ki a lövés, mégsem szóltak.

Az angol másodosztály 2. fordulójában újabb fantomgóllal gazdagodott a futballtörténelem, ezúttal a Bristol City–Crystal Palace mérkőzés 33. percében esett találatot nem adta meg a játékvezető. A hálófeszítő vasról kipattanó labda után Rob Shoebridge a partjelzővel való egyeztetést követően nem adta meg a gólt.

A Bristol a 90. percben a győzelmet is megszerezte, a Palace menedzsere, Neil Warnock nem véletlenül volt igen feszült a lefújás után. „Csalás áldozatai lettünk, és nem a bíró részéről. Gary Johnson City-menedzser és a játékosai mind látták, hogy gól volt, mégsem szóltak egy szót sem a játékvezetőnek. De lehet, hogy én várok túl sokat másoktól” – mondta a londoni edző.

Warnock nem is fogott kezet a City játékosaival a mérkőzés után, tovább dohogott. „Wimbledonban pontosan tudjuk, hol ér földet egy 100 km/órás adogatás, de képtelenek vagyunk egy egyszerű szenzort tenni a kapuba az ilyen esetek kivédésére. Rosszabb ez, mint a Reading tavalyi esete, ők legalább döntetlent játszottak” – utalt a korábbi hasonló ügyre.

„Bent volt, nem is kérdés – mondta Gary Johnson, a Bristol menedzsere. – Nem tudom, mit kellett volna tennem, épp elég bajom volt akkor a saját csapatommal, amely rosszul játszott az első félidőben. Neil nem fogadta el a kézfogásomat a meccs után, de ez az ő dolga.”

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft