Bernadett
0 °C
4 °C
Swaney Elizabeth
hétfő 02:00
Swaney Elizabeth
Szabadstílusú sí

John Rooneyt a Bolton, a Blackburn akarja

2009.08.19. 12:44
Ellenfélként is találkozhat öccsével a Manchester United világklasszisa, Wayne Rooney, ha a 18 éves Johnt valóban elviszi valamelyik Premier League-csapat. Állítólag a Blackburn és Bolton is figyeli a harmadosztályú Macclesfield Town csatárát.

A Mirror angol bulvárlap érdekes átigazolási pletykáról írt pénteken: üzletről egyelőre szó sincs, azonban Wayne Rooney egyik öccse a főszereplő.

A Manchester United támadójának fivére 18 éves, szintén csatár, a harmadosztályú Macclesfield Townban szerepel és a PL két csapata, a Blackburn, illetve a Bolton figyelteti. A Mirror úgy fogalmaz, az ügy komollyá válhat, ha a tini meggyőzően teljesít mostani csapatában.

A három Rooney közül a legkisebb, John szintén az Evertonban kezdett futballozni, de a klub 14 évesen lemondott róla. Mostani csapatához 2008-ban került, második meccsén betalált, az utóbbi időben egyre meggyőzőbb.

Játékára már tavaly felfigyeltek az ír válogatottnál, ugyanis Rooneyék egyik nagymamája ír, így John játszhatna a szomszédos sziget nemzeti csapatában, amihez állítólag lenne is kedve. Ez felmerült egyik unokatestvérük, a Wiganban játszó Tommy Amos esetében is.

A középső testvér, a 21 éves Graham Rooney is játszott az Evertonban, később bokszolt, de már felhagyott a sporttal.