Eufrozina, Kende
9 °C
25 °C

Érthetetlen öngóllal győzött az MU

2009.08.29. 21:30
A 4. PL-fordulóban újra nyert a Chelsea és a Tottenham, még mindig hibátlanok. A rangadót az MU nyerte az Arsenal ellen, a hamarosan a a Debrecennel mérkőző Liverpool 3-2-re nyert.

A Manchester United nyerte a Premier League 4. fordulójának rangadóját, 2-1-re, fordítva verte az Arsenalt otthon.

A gyenge első félidő végén Andrej Arsavin góljával vezettek a londoniak, a fordulás után Wayne Rooney harcolt ki kamuszerű tizenegyest, be is lőtte.

Alig néhány perc múlva a középpályás Abou Diaby egy rossz beadást fejelt védhetetlenül saját kapujába.

Valószínűleg szögletre akarta tenni a labdát és hibázott, pedig senki nem zavarta, méterekre állt tőle a legközelebbi unitedes is. Az utolsó fél órában fölényben játszott az Arsenal, nagy helyzeteket hagyott ki, de az egyenlítés nem jött össze.

A hajrában még nagyobb lehetett volna a vereség, de Berbatov és Nani óriási helyzetet hagyott ki. A győzelem így is szerencsés, az Arsenal szinte végig jobb volt, a 96. percben a kapuba talált, de a gólt teljesen jogosan, les miatt nem adta meg a bíró.

Arsene Wenger Arsenal-tréner rálegyintett, felrúgott egy kulacsot is, ezért kiállította, és a lelátóra parancsolta a játékvezető, igaz a jelzett öt perces hosszabbítás már régen lejárt. Wenger úgy tett, mintha nem hallaná, szándékosan szívatta, de végül fölment.

A bírónak nem felelt meg a pozíciója, ekkor átmászott a korláton, és a hazai közönség elé állt, megtapsolták. A bírónak ez sem tetszett, ezért lejött, és egy szervező elkezdte kikísérni a pálya mellett. A játékvezető a 98. percben újraindította a játékot, majd három másodperc múlva lefújta a meccset.

A bajnokságot változatlanul a Chelsea és a Tottenham vezeti, hibátlanul, vasárnap mindkét csapat megnyerte negyedik meccsét is.

A Debrecen BL-ellenfele, a Liverpool is győzött, hétközi veresége után nagy küzdelemben: kétszer egyenlített Boltonban, majd Steve Gerrard szerezte a harmadik, győztes gólt a hajrában.