Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C
Jászapáti Petra
ma 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Kaposváron sem tudott nyerni az FTC

2009.08.29. 19:53
A Bajnokok Ligájába készülő Debrecen gond nélkül verte a Nyíregyházát a kelet-magyarországi rangadón, a Ferencváros öt meccs óta nyeretlen a futballbajnokságban.

A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott Kaposváron a futballbajnokság 6. fordulójában. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, igazán nagy helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki.

Szünet után mindkét csapat többet támadott, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, összességében egyik csapat sem érdemelt győzelmet. A Fradi öt mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban.

A Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen hazai pályán két góllal legyőzte a Nyíregyházát. A megszokott remek hangulatban kezdődött a kelet-magyarországi rangadó, Rudolf már a 7. percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A folytatásban is a Debrecen irányította a játékot és Coulibaly góljával növelte előnyét a bajnok. A második félidőben pontosabban játszott a Nyíregyháza, de a vendégcsapatnak nem volt reális esélye a pontszerzésre. 

Pontokat vesztett az éllovas MTK, hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal. Az első félidő feléig mindkét csapat kapkodva játszott, igazi lehetőség csak az MTK előtt adódott, a gólszerzés nem sikerült. A 30. percben Égert sérülés miatt le kellett cserélni, az ápolás ideje alatt néhány percig állt a játék. A hazaiaknál Bori és Molnár, a paksiaknál Sipeki előtt adódott nagy lehetőség, gólt viszont egyikük sem szerzett.

Az 58. percben tizenegyeshez jutott az MTK, de Balogh Béla a felső kapufát találta el. Két perccel később újabb büntetőt lőhettek a hazaiak, ezt Melczer már értékesítette. A 83. percben egyenlített a Paks, egy kapu előtti kavarodás után Böde lőtt közelről Szatmári kapujába.