Bodnár nem vállalja a válogatott meccseket

2009.08.31. 14:49
A hétvégén halálos balesetet okozó játékos el sem utazik a válogatott edzőtáborába, nem szeretné, ha rossz lelkiállapota kihatna társaira.

A péntek este kerékpárost gázoló Bodnár László lemondta a szombaton és jövő szerdán esedékes labdarúgó világbajnoki selejtezőket: a Bajnokok Ligájába jutott Debrecen védője úgy döntött, otthon marad Nyíregyházán, nem utazik Telkibe a hétfő délután kezdődő edzőtáborba.

"Borzasztóan megviselt, ami történt, nagyon rossz lelkiállapotban vagyok és semmiképpen sem szeretném, hogy ez kihasson társaimra. Úgy érzem, a legjobb, ha most itthonról, a távolból szurkolok tiszta szívemből a csapatnak" - mondta a MLSZ honlapjának Bodnár.

Kiesése komoly veszteség a válogatottnak, a számításba vett labdarúgók közül Szélesit nem hívta be a kapitány, mert csak szombaton egyezett meg a Debrecennel, Vanczák a múlt héten szenvedett súlyos sérülést, így jelenleg csak Fehér Csaba jöhet szóba jobbhátvédként.

Kisteleki István, az MLSZ elnöke elmondta, megértéssel veszik tudomásul a döntést. A csoportjában második magyar válogatott szombaton 20 órától a svédeket fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, négy nappal később 20.45-től a Portugáliával játszik ugyanott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport